top of page

Ik ben Zaina (1980), woon samen met Joost en onze zoontjes Sem (11) en Fedde (10). Mijn passie is yoga en ben dol op reizen, dansen, het strand, Sardinië, de maan en lekker eten.

Eind 2018 besloot ik om mijn baan op te zeggen. Een moeilijke keuze want ik werkte er bijna 10 jaar met veel plezier. Toch voelde ik dat ik deze stap moest zetten om even terug naar de basis te gaan, meer tijd met onze zoontjes te hebben en om erachter te komen waar ik energie van krijg. Want dat was ik even helemaal kwijt…….

In mijn zoektocht naar de juiste balans tussen werk, gezin, sociale contacten en tijd voor mezelf, ontdekte ik de positieve werking van yoga.

De yogalessen die ik in die periode volgde zorgden ervoor dat ik weer meer energie en kracht kreeg en me steeds beter begon te voelen.

Ik vond dit zo mooi en interessant en wilde hier graag meer over leren en ben toen gestart met de opleiding Allround Yogadocent (500hr).

Iets wat ik eigenlijk al heel lang wilde maar er was altijd wel een reden om het niet te doen (opvang, werk, combi met gezin, té druk, kan ik het wel??) Heel spannend, maar dit keer volgde ik mijn gevoel en hoe ik het allemaal ging regelen dat zag ik later wel. Gelukkig de beste keuze ooit!

De steun en liefde van mijn gezin, tijdelijk stoppen met werken én Yoga is voor mij de manier geweest om weer in contact te komen met mezelf en een fijne balans te vinden. 

Inmiddels heb ik mijn diploma behaald van de 2-jarige opleiding Allround Yogadocent (500hr) en certificaten voor de bijscholing Yin Yoga (36hr) en

Yoga Nidra (55hr). Momenteel volg ik Reiki 1 en ga ik in november starten met Liquid Breath Ademsessie.

 

Met veel plezier geef ik sinds 3 jaar yoga les en ik vind het heel mooi dat ik door yogales te geven het anderen ook kan laten ervaren.

Namasté 

Liefs Zaina

Als je het leuk vindt kun je mijn yogareis volgen op instagram: @kynd.z

1c3fe8dd-79ad-4604-8187-2fd3ef469c7a%20-
bottom of page