top of page

Godinnendag Dans & Yoga

Zondag 2 juli 09:45 - 14:30

 

♡ Welkom lieve mooie vrouw! Wil jij ook een moment voor jezelf, verbinden met je eigen lichaam en andere leuke vrouwen ontmoeten? Wij verwelkomen jou graag op onze speciale dag!

 

Wij (Patricia en Zaina) organiseren de eerste Godinnen Dans en Yogadag op zondag 5 maart. Wij begeleiden jou op een mooie reis waarin je mag bewegen vanuit intenties en gevoel. Lees hier meer over Patricia Doenya's Danswereld (doenyasdanswereld.nl)

 

We starten de dag met een korte meditatie, een moment om aan te komen bij jezelf. Zaina begeleidt jou liefdevol in yoga oefeningen, waarbij het hart en de heupen centraal staan. Samen zetten we een intentie en voel je de godin in jou naar voren komen. Na een korte pauze neemt Patricia het over en gaan we verder verbinden met de heupen door middel van dans. Verwacht heupbewegingen, oefeningen en technieken voor heup en bekken, sierlijke armen en vrolijke buikdans. En ook: dansen vanuit je gevoel, zonder regels en met veel fun!

 

De dag wordt afgesloten met een heerlijke lunch door de CousCous bar.  Ook ontvang je een mooi persoonlijk presentje van ons.

♡ Godinnen Dans en Yogadag Vrijdag 12 mei 2023

♡ Ook toegankelijk zonder dans en yoga ervaring

♡ Inclusief koffie, thee, hapjes en lunch

♡ Inclusief aandenken en persoonlijk cadeautje

♡ Er is plaats voor maximaal 7 vrouwen

♡ Locatie: Atelier Blok T

 

Kaartjes kun je hier kopen Doenya's Danswereld (doenyasdanswereld.nl)

Zaina en Patricia.jpg
bottom of page